Nagradni konkurs “Razum ili srce?”

Nagradni konkurs “Razum ili srce?”

U susret Svetskom danu srca PharmaS je odlučio da Vas ponovo  obraduje nagradnim konkursom. Tim povodom objavljujemo :

NAGRADNI KONKURS – “Razum ili srce?” u kome Pharmas Srbija poklanja:
1. – 05. mesto – 1kutija Hartikola

Sve što je potrebno da uradite kako biste učestvovali jeste: Da nam u komentaru, ispod ove objave na našoj facebook stranici, pošaljete da li se u svakodnevnom životu pre vodite razumom ili srcem?

USLOVI KONKURSA: Na konkursu možete učestvovati tako što ćete u komentaru ispod objave na zvaničnoj Facebook strani Zid Zdravlja RS poslati:
Vaš komentar da li se u svakodnevnom životu pre vodite razumom ili srcem?
Nagradni konkurs se organizuje pod nazivom „Razum ili srce“. Organizator ovog konkursa je Pharmas d.o.o. Beograd. Konkurs se organizuje preko facebook stranice Zid Zdravlja RS. Konkurs se organizuje na teritoriji Republike Srbije.
Uslovi učestvovanja na konkursu – Za učešće na Konkursu možete se prijaviti tako što ćete u komentaru ispod objave na zvaničnoj Facebook strani Zid Zdravlja RS poslati: Vaš komentar da li se u svakodnevnom životu pre vodite razumom ili srcem?
Svi učesnici moraju biti punoletni a na konkurs je moguće prijaviti se samo jednim komentarom. Nagrade nije moguće osvojiti više puta. Pravo učešća imaju svi građani Republike Srbije koji pošalju svoje odgovore najkasnije do 29. 09. 2021. godine. Organizator zadržava pravo da ne prihvati komentare za koje smatra da ne odgovaraju uslovima konkursa.

Trajanje konkursa – Konkurs će trajati 1 nedelju i to počev od 22. 09. 2021 do 29.09.2021.


Nagrade – Od ponuđenih odgovora isključivo u komentarima ove objave, PharmaS-ov žiri će, nakon dve nedelje ( 29.09.2021 ) do 12:00h, odabrati 5 komentara u skladu sa temom nagradnog konkursa i objaviti ih na našem sajtu hartikol.rs/nagradnikonkurs kao i na facebook stranici Zid Zdravlja RS. Dobitnici nagrada biće kontaktirani putem poruke na njihovom Facebook profilu radi provere i dostavljanja ličnih podataka, a u svrhu slanja nagrada. Predaja nagrada će biti izvršena putem pošte.

Diskvalifikacija – Organizator će pregledati sve komentare i zadržava pravo da u bilo kom trenutku diskvalifikuje učesnika ukoliko nije ispunio uslove prijave na konkurs ili ukoliko potencijalni dobitnik nagrade ne odgovori na upit odnosno ne pošalje svoje lične podatke u roku od 48h. Učestvovanje sa lažnih profila je zabranjeno. U slučaju da administrator uoči zloupotrebu stranice od strane jednog ili više korisnika mreže, ovi korisnici bez upozorenja biće diskvalifikovani iz konkursa i njihovi sadržaji biće obrisani.

Saglasnost – Na Konkursu ne mogu učestvovati lica zaposlena kod Organizatora i lica koja su na bilo koji način učestvovala u pripremi ili realizaciji ovog konkursa, kao i najbliži srodnici ovih lica. Učesnici koji učestvuju na konkursu nemaju pravo da zahtevaju drugačije nagrade ili nagrade u većim količinama od onih koje su navedene. Nagrade se ne mogu zameniti za novac.
Učestvovanjem u ovom nagradnom konkursu učesnici su saglasni da se, ukoliko postanu dobitnici nagrada, njihovi lični podaci ( ime, prezime, prebivalište ili drugi podaci vezani za konkurs, mogu koristiti u svrhu ispunjenja obaveza Organizatora iz ovog konkursa. Ovako prikupljeni podaci biće korišćeni u svemu u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka ličnosti, isključivo u svrhu sprovođenja nagradnog konkursa i za vreme koje je potrebno za njegovo potpuno sprovođenje.

Obaveze organizatora – Ukoliko zbog nedostataka/grešaka u podacima koje je dao dobitnik nagrade (npr. greška u pisanju imena, adrese, tel i sl.), nije moguće stupiti u kontakt sa dobitnikom, Organizator ne snosi nikakvu odgovornost. Organizator ne snosi odgovornost ukoliko bilo koji dobitnik ne dostavi ispravne podatke ili iste ne dostavi u gore navedenom roku i na taj način onemogući isporuku nagrade.

Ovaj nagradni konkurs nije povezan s društvenom mrežom Facebook. Facebook ne sponzoriše, ne podržava i ne organizuje ovaj nagradni konkurs. Sve informacije i nagradu organizuje PharmaS d.o.o. Beograd.