NAGRADNI KONKURS

NAGRADNI KONKURS “Recite zbogom holesterolu”

Pharmas Srbija Vam poklanja – 100 kutija Hartikola

Dragi naši, objavljujemo NAGRADNI KONKURS – „Recite zbogom holesterolu“ u kome PharmaS Srbija poklanja 100 kutija Hartikola. Od Vas očekujemo da nakon upotrebe Hartikola, sa nama podelite Vaša iskustva.

USLOVI KONKURSA :

Na konkursu možete učestvovati tako što ćete u komentaru ispod objave na zvaničnoj Facebook strani Zid Zdravlja RS odgovoriti – Koliko ste uspešni u održavanju normalnih vrednosti holesterola i koje su Vaše životne navike kojima to postižete.

Nagradni konkurs se organizuje pod nazivom “Recite zbogom holesterolu”. Organizator ovog konkursa je PharmaS d.o.o. Konkurs se organizuje preko Facebook stranice Zid Zdravlja RS. Konkurs se organizuje na teritoriji Republike Srbije.
Uslovi učestvovanja na konkursu – Za učešće na Konkursu potrebno je da, u komentar ispod nagradnog statusa objavljenog na vremenskoj liniji stranice “Zid Zdravlja RS”, odgovorite Koliko ste uspešni u održavanju normalnih vrednosti holesterola i koje su Vaše životne navike kojima to postižete. Svi učesnici moraju biti punoletni a na konkurs je moguće prijaviti se samo sa jednim odgovorom. Nagrade nije moguće osvojiti više puta.

Nagrade:

Od ponuđenih komentara, PharmaS-ov žiri će svakog dana odabrati po 10 komentara u skladu sa temom nagradnog konkursa i objaviti ih na našem saju hartikol.rs/nagradni-konkurs kao i u beleškama stranice Zid Zdravlja RS. Poslednnjeg dana konkursa biće podeljeno 20 kutija Hartikola. Svaki odabrani komentar dobija po jednu kutiju Hartikola. Dobitnici nagrada biće kontaktirani putem poruke na njihovom Facebook profilu radi provere i dostavljanja ličnih podataka, a u svrhu slanja nagrada. Predaja nagrada će biti izvršena putem pošte.

Diskvalifikacija – Organizator će pregledati sve komentare i zadržava pravo da u bilo kom trenutku diskvalifikuje učesnika ukoliko nije ispunio uslove prijave na konkurs ili ukoliko potencijalni dobitnik nagrade ne ogovori na upit odnosno ne pošalje svoje lične podatke u roku od 48h. Učestvovanje sa lažnih profila je zabranjeno. U slučaju da administrator uoči zloupotrebu stranice od strane jednog ili više korisnika mreže, ovi korisnici bez upozorenja biće diskvalifikovani iz konkursa i njihovi sadržaji biće obrisani.
Saglasnost – Na Konkursu ne mogu učestvovati lica zaposlena kod Organizatora i lica koja su na bilo koji način učestvovala u pripremi ili realizaciji ovog konkursa, kao i najbliži srodnici ovih lica. Učesnici koji učestvuju na konkursu nemaju pravo da zahtevaju drugačije nagrade ili nagrade u većim količinama od onih koje su navedene. Nagrade se ne mogu zameniti za novac.
Učestvovanjem u ovom nagradnom konkursu učesnici su saglasni da se, ukoliko postanu dobitnici nagrada, njihovi lični podaci ( ime, prezime, prebivalište ili drugi podaci vezani za konkurs, mogu koristiti u svrhu ispunjenja obaveza Organizatora iz ovog konkursa.
Obaveze organizatora – Ukoliko zbog nedostataka/grešaka u podacima koje je dao dobitnik nagrade (npr. greška u pisanju imena, adrese, tel i sl.), nije moguće stupiti u kontakt sa dobitnikom, Organizator ne snosi nikakvu odgovornost. Organizator ne snosi odgovornost ukoliko bilo koji dobitnik ne dostavi ispravne podatke ili iste ne dostavi u gore navedenom roku i na taj način onemogući isporuku nagrade.
Ovaj nagradni konkurs nije povezan s društvenom mrežom Facebook. Facebook ne sponzoriše, ne podržava i ne organizuje ovaj nagradni konkurs. Sve informacije i nagradu organizuje PharmaS d.o.o.